Background

nieuw! BBQ WORKSHOPS

Voor de echte barbecuefans hebben we een paar mooie barbecueworkshops. Van een echte pro leert u de fijne kneepjes van het barbecueën en kunt u aan het einde van de workshop een 3, 4 of 5 gangen diner op tafel zetten van de barbecue. Tijdens deze gezellige workshops proberen we je zoveel mogelijk te leren over de verschillende soorten barbecues en het gebruik ervan. Ook komen de verschillende vleessoorten, groenten en desserts aan bod.
​​​​​​​

Locatie

Klooster 1c Vianen

data

Donderdag 27 juni
Zaterdag 13 juli
Donderdag 18 juli
Vrijdag 26 juli
Donderdag 8 augustus



Workshops

De basis

We nemen je mee in de wereld van het bbq’en. We beginnen natuurlijk met het aansteken van de Q en we leggen de verschillen uit
tussen de Q’s.

Wat we gaan maken:

  • Hamburgers en de bijpassende garnituren en sauzen.
  • Gegrilde Caesar salade.
  • Soep van de Q uit het seizoen. Bijvoorbeeld pompoen, tomaat, ossenstaart of erwtensoep.
  • De perfecte biefstuk met aardappels en een heerlijk groente garnituur van de Q.
  • Gemarineerde gegrilde ananas met vanille ijs en een smore.

€ 39,50 per persoon
Dranken op nacalculatie

NOG BETER MET DE Q

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met mooie stukken vlees natuurlijk ook bijzondere groentes, vis en de wat langere bereidingen.

  • Spareribs op de 3 2 1 methode.
  • Staartstuk met heerlijke chimichurri
  • Warm gerookte zalm met rum.
  • Scholfilet pakketjes
  • Knolselderij
  • Bloemkoolbommetjes
  • Natuurlijk de fatty..

€ 59,50 per persoon
Dranken op nacalculatie

BBQ’EN ALS EEN BAAS

4 gangen menu bereiden op de Q met verrassende groenten bereidingen.

Amuse

Verrassing

Voorgerecht

Gemarineerde gegrilde tonijn met geroosterde watermeloen en zoet zuur van watermeloen en mayonaise met Gember en wasabi.

Tussengerecht

Rouleau van kip gevuld met groene asperges, krokant spek, cannelloni van gerookte spitskool en casave salade.

Hoofdgerecht

Tomahawk steak met wortelrollade, de perfect gebakken aardappel, chimichurri en
spekpoffertje.

Nagerecht

Chocolade lava cake met een knipoog, gegrild dragon fruit en een geflambeerde caramelsaus met frambozen.

€ 89.50 per persoon
Dranken op nacalculatie

WORKSHOP VOOR GEVORDERDEN

Altijd al eens brisket willen maken of toch eindelijk eens aan de slag met de Boston butt..

Tijdens deze workshop beginnen we vroeg en eindigen we laat. Want we gaan echt low en slow...

Let op deze workshop duurt 14 uur of langer.

  • Dik bevleesde ribben
  • Brisket
  • Boston butt
  • Maar ook de KCBS Style chicken
  • En omdat we natuurlijk ook wat willen lunchen gaan we voor de beercan chicken en burgers.

€ 175,00 per persoon
Dranken op nacalculatie

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.