Background

barbecue

Bij Traiteurslagerij de Goeij ben je aan het juiste adres voor een (h)eerlijke barbecue. Wij zijn gespecialiseerd in vleesspecialiteiten voor op de barbecue. Natuurlijk allemaal uit eigen keuken en van de beste kwaliteit. Een rijke keuze aan sauzen, salades en brood maken het geheel compleet. Kortom; het is pas feest als je bij de Goeij bent geweest!

Bekijk onze barbecuefolder >>



barbecue pakketten

bbq menu "de goeij"

Hamburger
BBQ worst
Speklapje gekruid
Kipfilet

Per persoon: € 4,85

bbq menu "vianen"

Biefstukspies
Varkenshaassaté
Kip op stok
Lamskotelet

Per persoon: € 7,50

bbq menu "klooster"

Shaslick
Speklapje
Hamburger
Barbecueworst
Kipfilet

Per persoon: € 6,50

bbq menu "traiteur"

Ribeye
Kalfsspies
Garnalenspies
Zalmspies

Per persoon: € 11,75

bbq menu "vegetarisch"

Maïskolf
Gepofte aardappel
Vegetarische hamburger
Vegetarische shaslick

Per persoon: € 5,95

bbq menu "mini"

Stokje kipsaté
BBQ worst
Hamburger

Per persoon: € 3,35

bbq menu "ijsselstein"

Portie kipsaté
Cevapcici spies
IJsselburger
Gemarineerd filetlapje

Per persoon: € 6,95

bbq menu "kloostertuin"

Portie Kipsaté
Brederodeburger
Gemarineerd filetlapje
Bourgondische kipfilet
Biefstukspies

Per persoon: € 9,75

bbq menu "gluten & lactosevrij"

Kipfilet Indian
Varkensfilet Persian
Biefstuk Argentina
Brederodeburger

Per persoon: € 7,25

bbq menu "vis"

Zalmspies
Garnalenspies
Kabeljauwlion
Tonijnspies

Per persoon: € 13,95





complete barbecue pakketten

Een compleet verzorgde barbecue? Dat kan!
Vanaf 10 personen maken wij je barbecuefeest compleet met onderstaande pakketten.

Alle pakketten kunnen per 5 personen worden gecombineerd.

Per persoon berekenen wij 200 gram salades, 100 gram sauzen en ¼ stokbrood.

Compleet eenvoudig

Rundvleessalade
Aardappelsalade
Rauwkostsalade
Knoflooksaus
Zigeunersaus
Satésaus
Stokbrood wit/bruin
Kruidenboter
Borden/bestek (disposables)

Per persoon: € 5,95
Vanaf 10 personen

Compleet luxe

Rundvleessalade
Tomaat-eisalade
Komkommersalade
Fruitsalade
Knoflooksaus
Joppiesaus
Zigeunersaus
Kerriesaus
Cognacsaus
Satésaus
Stokbrood wit/bruin
Kruidenboter
Tapenade
Borden/bestek (aardewerk)

Per persoon: € 8,75
Vanaf 15 personen

Compleet glutenvrij

Brabantse rundvleessalade
Aardappelsalade
Komkommersalade
Fruitsalade
Satésaus pot
Tzatzikisaus
Zigeunersaus
Glutenvrije ciabatta
Kruidenboter/tapenade
Borden/bestek (disposables)

Per persoon: € 5,95
Vanaf 10 personen

Compleet vegetarisch

Aardappelsalade
Tomaat-eisalade
Komkommersalade
Fruitsalade
Satésaus
Knoflooksaus
Zigeunersaus
Stokbrood wit/bruin
Kruidenboter
Borden/bestek (disposables)

Per persoon: € 5,95
Vanaf 10 personen



kip op bierblik

Een briljante manier om een hele kip te garen.

Gebruik hiervoor een afsluitbare barbecue en verhit 1 kant van de grill met houtskool.

Zet de kip rechtop op een half gevuld blikje bier en smeer de kip in met olijfolie. Meng tijm, zout en peper en strooi dit over de kip.

Na 1 uur kan je eventueel wat houtskool bijvullen. De volledige bereidingstijd is 1,5 uur.

Controleer wel of de kip gaar is en laat nog 10 minuten rusten voordat je deze serveert.



verhuur

Natuurlijk nemen wij graag de complete verzorging van je barbecuefeest voor onze rekening.

Barbecue >15 personen, exclusief gas/kolen GRATIS
Borden, bestek en glaswerk € 1,00
Terrasverwarmers, exclusief gas € 10,00
Partytent 3×3 meter € 30,00
Partytent 3×6 meter € 60,00
Chaffing dish € 5,00
Hotpots € 5,00
Reuzepan € 25,00
Statafels € 7,50
Tafelrokken € 7,50
Buffettafels € 7,50
Personeel per persoon € 35,00 per uur

Big green egg

Wij verhuren een Big green egg, inclusief personeel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.




Barbecue voor grote groepen

Een barbecue organiseren met je school, bedrijf, familie, buurt- of sportvereniging? Wij kunnen de barbecue compleet voor jullie verzorgen. Exact zoals je het wilt hebben. Vraag bij ons naar de mogelijkheden zodat het barbecuefeest van a tot z geslaagd wordt met de kwaliteit van de Gildeslager.



Tips voor een geslaagde barbecue

Steek de barbecue tijdig aan, tenminste 1 uur van tevoren.

Leg een bergje houtskool in de barbecue. Plaats daartussen de aanmaakblokjes die je vervolgens aansteekt. Wanneer de houtskool goed gloeit kan het over de barbecue worden verspreid.

Wanneer de vlammen zijn gedoofd en de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees perfect te grillen.

Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.

Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel omdraaien is niet goed.

Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.

Dep gemarineerd vlees goed droog met keukenpapier voordat je het roostert.

Strooi van tevoren nooit zout op het vlees; er verschijnt vocht, wat het bruin worden bemoeilijkt.

Gebruik een tang (dus geen vork). Hierdoor blijven de vleessappen bewaard.

Trek het vlees, dat aan het rooster kleeft, niet los. Laat het even liggen, het gaat vanzelf los.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.